Szolgáltatások

A REM Csoport számos ingatlant épített, adott bérbe, finanszírozott és adott el legyen szó irodákról, raktárakról, logisztikai vagy kiskereskedelmi ingatlanokról, vagy akár lakóingatanokról. Tapasztalatainkat felhasználva, tulajdonosi szemlélettel közelítünk, nem csak értékoptimalizálási, hanem az értékteremtési céllal is. Az optimális eredmények érdekében nem félünk feszegetni a határainkat.

VAGYONKEZELÉS


A vagyonkezelés területén a hatékony működéshez átgondolt vagyon- és ingatlankezelési stratégiára van szükség. Ez az egyetlen módja annak, hogy hosszú távon évről évre növekedjen a megtérülés és az eszközérték. Ingatlanfejlesztőként és -befektetőként mi tudjuk, hogyan lehet rövid idő alatt értéket teremteni.

A bevételt termelő ingatlan eszközökkel kapcsolatos megközelítésünk a növekvő bérletidíj bevételekre, a bérlőelégedettségre összpontosít. A tulajdonosok számára értéknövekedést szeretnénk elérni az üzemeltetési költségek és működési kockázatok csökkentésével, mindeközben a tőkekiadásokat is ellenőrzés  alatt tartjuk. Kiemelten figyelünk arra, hogy fenntartható, környezetkímélő megoldásokat alkalmazzunk az energiarendszerek kialakítása során, törekszünk a nettó nulla szén-dioxid-kibocsátásra, valamint elkötelezetten követjük a vállalati fenntarthatóság (ESG) szabályait.INGATLAN FEJLESZTÉS MENEDZSMENT


Az ingatlan fejlesztés a génjeinkben van, több mint 260.000 négyzetméternyi magyarországi fejlesztéssel a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy a tudásunk megalapozott a projektmenedzsment területén. Számos egyéni igényekre tervezett ingatlant valósítottunk meg, többek között a Nord Anglia (BISB), Procter & Gamble, Honda, Nissan, Ford, SPAR, TESCO és British American Tobacco számára.

Csapatunk kiváló készségei a projektmenedzsment területén sokat finomodtak a sok évnyi építésbonyolítási  tevékenység során. Minden egyes projekt sikeres befejezése garantált, hiszen a vezetőség tagjainak széleskörű fejlesztési tapasztalatai vannak, a vállalkozókat a legnagyobb gondossággal válogatjuk, a befektetési és működési költségeket egyensúlyban tartjuk.BEFEKTETÉSI ÉS TRANZAKCIÓS TANÁCSADÁS


A REM Csoport a kezdetektől fogva segít ügyfeleinek befektetni a megtakarításaikat  értéknövekményt hozó ingatlanprojektekbe. Közel 30 év tapasztalattal rendelkezünk fejlesztési területek, illetve profitot termelő ingatlanok felvásárlásában. Kihasználva az erős üzleti kapcsolatainkat és széleskörű piaci ismereteinket értéktöbbletet teremtő befektetési lehetőségeket biztosítunk.

A legfontosabb, hogy ismerjük és értjük a magyar ingatlanpiac dinamikáját, ezért hatékonyan tudjuk irányítani az ügyfeleinket, hogy kiaknázzák a hazai piacban rejlő lehetőségeket. Bízunk a tágabb közép- és kelet-európai térség jövőjében, ezért terjeszkedni kezdtünk és széleskörű regionális kapcsolatrendszerünket ügyfeleink szolgálatába állítjuk.

Tekintve, hogy harmadik felek számára is ajánlunk befektetési struktúrákat, ügyfélkörünk növekedésével az üzleti tevékenységeink köre is bővül.