Rólunk

A magyar kereskedelmi ingatlanok szakértőjeként a REM Csoport immáron 3 évtizede nyújt átfogó szolgáltatásokat az ingatlanpiacon.

A REM Csoport a Raiffeisen Bankcsoport részeként kezdett el az ingatlanfejlesztőként és ingatlanbefektetőként dolgozni 1994-ben.

Kezdetekben az egyedi igényekre szabott fejlesztésekre összpontosítottunk, olyan ügyfelekkel dolgoztunk, mint a SPAR, a Tesco, a Honda, a British American Tobacco és a Nissan. Ezután az  speciális funkciójú fejlesztések irányába fordultunk: büszkén mondhatjuk magunkénak Magyarország első kiskereskedelmi outletközpontját, a Premier Outletet; kulcsrakészen átadtuk a British International School of Budapest (BISB) épületét; valamint megépíttettük és bérbe adtuk az Arena Corner Irodaházat. Az utóbbi időben főként vagyonkezeléssel, műszaki menedzsmenttel és befektetési tanácsadással foglalkoztunk. Ilyen például a világhírű Koreai Kulturális Központ létrehozása, vagy Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb irodaberuházása adásvételében való közreműködés Bukarestben.

Az évek során több mint 35 épületet, köztük lakóházat, irodai, kiskereskedelmi és raktár- illetve logisztikai projektet építettünk, kezeltünk, tulajdonoltunk és üzemeltettünk. Az így szerzett  széleskörű, mindenre kiterjedő tapasztalat biztosítja számunkra az alapvető gyakorlati tudást és a kivételes üzleti kapcsolatokat. Ügyfeleinknek magas szintű ismereteket, személyre szabott, magas hozzáadott értékű szolgáltatásokat nyújtunk 3 fő területen:

 • Vagyonkezelés
 • ingatlanfejlesztés- és műszaki menedzsment
 • Befektetési és tranzakciós tanácsadás
Panoramic view on Budapest at summer sunset

 

Büszkék vagyunk eredményeinkre és arra, hogy képesek vagyunk egy igényes ügyfélkör számára a legjobbat nyújtani. Mivel mi magunk is vállalkozók vagyunk, tulajdonosi szemlélettel ülünk a tárgyalóasztalhoz, miközben tisztában vagyunk a kockázatokkal is. Saját tőkénket fektettük be, így értjük a negatív következményeket is. Sok éves vállalati tapasztalattal és erős műszaki háttérrel rendelkezünk. Úgy gondolkodunk, ahogyan az ügyfeleink, és vannak erőforrásaink, amivel tenni tudunk ügyfeleinkért.

1994-2001

RAIFFEISEN LÍZING

Fókuszban az egyedi igényekre szabott  ingatlanfejlesztés Magyarország-szerte.

2001-2008

RAIFFEISEN INGATLAN

A Raiffeisen Bankcsoport tulajdona. Ingatlanfejlesztés és vagyonkezelés a REM menedzsment irányításával országszerte.

2008-2015

REM INGATLAN

Management Buy Out a Raiffeisen Bankcsoportból. Új ingatlanfejlesztési projektek. Az eszközkezelési és a létesítménygazdálkodási üzletág növekedése.

2015-napjainkig

REM CSOPORT

Fókuszban az értékteremtés, az ügyfélállomány növelése olyan területeken, mint az eszközkezelés, fejlesztés- és műszaki menedzsment, valamint a befektetési tanácsadás

ÜGYFELEINK


TULAJDONOSI KÖR


A TRIUMVIRÁTUS PARTNERSÉGET JELENT

A REM Csoport jelenleg egy további bővítésre nyitott triumvirátus. Egy olyan partnerség, amelyben a tagok egymás szakmai készségeire, erősségeire építenek és kihasználják a tagok különböző kulturális hátterét. Munkatársi gárdánk az évek során tanúbizonyságot tett lojalitásáról és kitartott mellettünk. Megalakulásunk óta olyan nagy multinacionális cégekkel, illetve cégek számára dolgoztunk, mint a Raiffeisen Bankcsoport, a CIB Bank Magyarország és a Colliers International. Napjainkban pedig élvezzük a saját cégünk nyújtotta függetlenséget.

László Vancskó

László Vancskó

Építőmérnöki és közgazdaságtan mesterszak

 

 • Arthur Andersen Magyarország Kft. – tanácsadás és értékelés
 • 1994-ben csatlakozott a Raiffeisen Bankcsoporthoz, és vezető szerepet játszott a magyarországi ingatlanüzletágának fejlesztésében és növekedésében, többek közt egy 500 millió eurós nyíltvégű befektetési alap létrehozásával
 • 2008-ban ő vezette a Raiffeisen Ingatlan részvényeinek vezetői kivásárlását, majd létrehozta a REM Csoportot
 • Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a közös vállalkozások és partnerségek, valamint a befektetési menedzsment terén

József Takács

Takács József

Építőmérnöki mesterszak, jogász- és közgazdász diploma, MBA mesterszak

 • 1996-ban csatlakozott a Raiffeisen Bankcsoporthoz
 • egyedi igényekre szabott fejlesztési menedzsment és vagyonkezelési szakértő
 • Részt vett a Raiffeisen Ingatlan portfóliójának eladásában és a REM Csoport létrehozásában

Hamish White

Hamish White

Üzleti elemző, a Royal Institution of Chartered Surveyors tagja (MRICS)

 • Pályafutása a Colliers International-nél kezdődött 1994-ben Új-Zélandon
 • 2002-től a befektetési szolgáltatások részlegének vezetője a Colliers International Magyarországnál
 • 2011-től a CIB Bank Magyarország ingatlan követeléskezelés részlegénél dolgozott
 • 2017-től a REM Csoport partnere