Hermes {High} (29)

01. 11 .2021

Hermes Business Campus

REM Group originated the acquisition of Hermes Business Campus (HBC), a landmark office complex located in north Bucharest for Adventum Group, a leading Hungarian real estate fund management company...

A REM Group kezdeményezte a bukaresti Hermes Business Campus (HBC) értékesítését az Adventum Group, egy vezető magyar ingatlanalap-kezelő vállalat megbízásából. Az Adventum első romániai befektetése 2021 legnagyobb bukaresti irodai tranzakcióját jelentette, valamint a legnagyobb befektetést, amelyet egy új ingatlanszereplő kezdeményezett  Romániában 2018 óta.

Az összesen 75 000 négyzetméteres Hermes Business Campus (HBC) megvásárlását az alapkezelő Adventum a Quartum ingatlanalap számára hajtotta végre, amely most már több mint 200 000 négyzetméternyi bérbeadható területtel rendelkezik Lengyelországban, Magyarországon és Romániában. Az első két épület, a HBC 1 és a HBC 2 teljes egészében bérbe vannak adva  neves bérlőknek, mint például a DB Schenker, a Luxoft, a Lavalin, a Mondelez, a holland nagykövetség és a Xerox, az utolsó HBC 3 épületet továbbra is teljesen a Genpact bérli , legalább a következő hét évig. A REM Csoport örömmel vett részt ebben a kulcsfontosságú befektetési tranzakcióban, ami azt mutatja, hogy a velünk való együttműködés révén határokon átnyúló lehetőségeket teremthetünk.