REM_JLdroneKAtone_8

01. 09 .2021

Etele Plaza Mozi


Az REM Csoport befejezte a műszaki ellenőri- és projektmenedzsment támogatási megbízását az Etele Plaza budapesti Cinext multiplex mozijában. A 14 képernyős multiplex mozi komplexumot az Etele Plaza fejlesztésében építették fel, amely  a legújabb és legkorszerűbb mozi Magyarországon. Az Etele Plaza kiskereskedelmi fejlesztése 2021. szeptemberében nyitotta meg kapuit, és nagyon gyorsan központi kiskereskedelmi és szórakoztató létesítménnyé vált.. Az Etele Plaza fejlesztést az a Futureal Group végezte, amely Magyarországon működő, de egész Európában és Észak-Amerikában is tevékenykedő vezető fejlesztő és befektető vállalat.

A REM-et azzal bízták meg, hogy biztosítson műszaki ellenőrzést és projektmenedzsment támogatást, amely 2020 elején kezdődött az első covid lezárás idején. A multiplex mozi építése folytatódott a járvány okozta zavarok ellenére is, ez a REM által létrehozott projektcsapat és a fejlesztés fővállalkozójával  való együttműködés bizonyítéka.

Takács József, projekt vezetője megjegyezte, hogy a REM korábbi multiplex mozi építési tapasztalatait használta fel hogy a beruházó  időben, költségvetésen belül teljesítse a projektet. További megjegyzésként hozzátette, hogy a multiplex mozik tervezése és építése nagyon bonyolult folyamat, amely egy épület építésével egyenértékű, ezért a REM a legfrissebb szakmai ismereteket vonta be ezen a szűk szektoron belül. Megjegyezte, hogy öröm részt venni egy ilyen projektben, tudva, hogy a jövőben sokan élvezhetik majd az egyedi mozi élményét.